Kivaa tekemistä lapsille, nuorille ja aikuisille

Porin museoissa on paljon erilaista ohjelmaa lapsille, nuorille ja aikuisille. Voit osallistua työpajoihin, leikkiä museoiden leikkipaikoissa, ryhtyä salapoliisiksi, etsiä kadonnutta museonvartijaa tai järjestää synttärit. Mahdollisuuksia on monia!

Ilmainen sisäänpääsy:

  • alle 7-vuotiaat
  • porilaiset 7.–9. luokkalaiset nuorisopassilla
  • alle 18-vuotiaat viikonloppuisin ja arkipyhisin
  • Toivoon ja Poriginal galleriaan on aina vapaa pääsy!

Talvilomalla museoihin

Lauantaista 18.2. sunnuntaihin 5.3.

Satakunnan Museossa, Rosenlew-museossa, Luontotalo Arkissa ja Korsmanin talossa on mukavaa tekemistä lapsille ja aikuisille yli kahden viikon ajan talvilomalla 18.2.-5.3. Museossa voi vierailla vaikka vähän kauempaa tulleiden lasten kanssa.

Museoissa voi pelata pelejä, leikkiä, askarrella, ratkaista arvoituksia sekä seikkailla näyttelyissä ja tutkia monin tavoin Satakunnan rikasta kulttuuri- ja luonnonperintöä. Keskiviikkona 22.2. klo 14-20 Satakunnan Museossa pääsee tutustumaan pienoismallien kiehtovaan maailmaan, ks. yllä. Muusta ohjelmasta tiedotetaan lähempänä ajankohtaa.

Pelejä ja synttäreitä

Rosenlew-museon museonvartija on kadoksissa! Pelaa pakopeli ja selvitä mitä tapahtui

Aikuisille ja yli 12-vuotiaille, max. 8 hlöä / ryhmä. Varaa peliaika: p. 02 621 1866. Ma-su klo 11-17, 120 €, ti-su klo 17-19, 150 €. Lue pelistä lisää Escape room -sivulta.

Ryhdy salapoliisiksi Satakunnan Museossa ja selvitä kadonneen museoesineen arvoitus

Lapsille, nuorille, perheille, kaveriporukoille. Peli 5 € / 1-6 hlö + sisäänpääsymaksut. Museon aukioloaikoina ex tempore tai varaamalla aika. Lue pelistä lisää Escape room -sivulta.

Järjestä hauskat lasten synttärit Luontotalo Arkissa!

Max 15 lasta, 120 €. Lisävieraat 12 € / hlö ja tarjoilut erikseen sopien. Kysy lisää Luontotalo Arkista p. 621 1176, arkki@pori.fi.