Kesäopastus kahteen näyttelyyn

Vietä tiivis tunti Rosenlew-museossa, ja anna oppaan perehdyttää sinut kahteen näyttelyyn, Sukuyhtiön aika ja Ratajätkät.

Perusnäyttelyssä Sukuyhtiön aika tutustutaan monialaisen Rosenlew-yhtiön (1853–1987) historiaan ja tuotantoon. Ehkä suosikiksesi nousevat 1960-luvun keittiön kodinkoneet tai emaloidut valurauta-astiat, joiden juuret juontuvat Suomen länsirannikolle?

Ratajätkät-näyttelyssä taas pohditaan, millaista Suomen rautatienrakentajien työ ja elämä oli. Työväenmuseo Werstaan ja Suomen Rautatiemuseon tuottama näyttely kertoo rujoista radanrakentajista ja armottomasta työstä erämaita halkovilla ratalinjoilla.

Mukaan opastukselle pääsee Museokortilla tai sisäänpääsymaksun hinnalla. Tervetuloa!

Tapahtuman tiedot

27.08.2024 - 27.08.2024